Oletko harjoittelu- tai työkokeilupaikkaa vailla? Pinskujen toiminta perustuu pääasiassa vapaaehtoisten tekemälle työlle. Pinskuissa on mahdollista suorittaa opinto- ja työkokeilujaksoja esim. ohjaamisen, viestinnän tai vaikkapa arkistoinnin parissa. Kysele myös mahdollisuutta siviilipalvelun suorittamiseen!

Pinskuissa voi suorittaa erilaisia vapaaehtoistyötehtäviä esim. tapahtumasomettajana, kokkina, siivoojana, tapahtuma-apulaisena tai vaikkapa autokuskina. Lasten ja nuorten kanssa toimiville ohjaajille ja apuohjaajille tarjoamme ilmaisen (!) koulutuksen tehtävään. Pinskuissa voi kouluttautua myös lasten ja nuorten ohjaajien kouluttajaksi, eli koulutusohjaajaksi. Kouluttajan ja ohjaajan käytössä on Pinskupakki (www.pinskupakki.fi) eli jokaisen pinskutoimijan työkalupakki. Paikalliseen ja valtakunnalliseen hallintoon ovat kehittämisintoiset ja hallinnollisesta työstä kiinnostuneet aina tervetulleita mukaan.

Oletko kiinnostunut oman pinskuosaston pyörittämisestä tai oman pinskutapahtuman järjestämisestä? Meiltä saat käytännön apua ja tukea myös siihen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää lähimmästä aluekeskuksesta tai keskusjärjestöstä (yhteystiedot).