Osallistu Pinskujen piirustushaasteeseen!

Osana Pinskujen 75-vuotisjuhlavuotta järjestämme piirustushaasteen alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Piirustushaaste kuuluu näin: Mikä on mielestäsi tärkein lapsen oikeus? Piirrä ja lähetä siitä kuva meille!

 

Ohje haasteeseen osallistumiseksi

1. Mikä on mielestäsi tärkein lapsen oikeus? Jos lapsen oikeudet eivät ole sinulle tuttuja, käy itse tai yhdessä aikuisen kanssa osoitteessa: https://www.lastensivut.fi/lapsen-oikeudet/

2. Pohdi lapsen oikeuksia ja piirrä kuva itsellesi tärkeästä lapsen oikeudesta. Piirustuksen oheen voi kirjoittaa, mitä piirustuksesi esittää ja miksi juuri tämä oikeus on sinulle tärkeä.

3. Ota itse tai pyydä aikuista ottamaan piirustuksestasi kuva ja lähettämään se kuvauksineen 15.11 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Jokainen piirustushaasteeseen osallistuva palkitaan Ärrä-koodilla 30.11 mennessä. Koodilla voi noutaa jätskin R-Kioskilta. Ärrä-koodi lähetetään lomakekentässä pyydettyyn puhelinnumeroon, joten täytäthän osallistumistiedot huolellisesti.

HUOM! Joillakin käyttäjillä on ollut lomakkeen lähetyksessä/kuvaliitoksessa ongelmia. Tutkimme ongelmaa.  Otathan yhteyttä haasteen yhteyshenkilöön mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Haasteen säännöt

Haasteaika on 12.10-15.11.2020. Pinskut järjestää haasteen nettisivujensa ja somekanaviensa välityksellä. Piirustukset kuvauksineen ladataan pinskut.fi– nettisivujen kautta 15.11 mennessä.

Haastetöitä julkaistaan liiton 75-vuotiswebinaarin yhteydessä 20.11 sekä liiton somekanavissa (Facebook ja Instagram). Haasteeseen voi osallistua ainoastaan alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret. Lapsen pyydettävä lupa osallistumiseen huoltajaltaan.  Ladattavien töiden maksimikoko on 2MB ja ne tulee ladata jpg, gif tai png-formaatissa. HUOM! Sama henkilö voi osallistua haasteeseen vain kerran.

Lähetettyjä piirustustöitä julkaistaan liiton 75-vuotisjhlawebinaarissa 20.11 ja niitä voidaan käyttää osana Pinskujen markkinointi-ja viestintämateriaaleja. Töiden on sisällöltään oltava lain ja hyvien tapojen mukaisia sekä loukkaamattomia.

Kaikki haastesääntöjen mukaisesti lähetetyt työt palkitaan Ärrä-koodilla, jolla voi lunastaa jäätelön R-kioskilta. Jokainen haasteeseen ohjeen mukaan osallistunut palkitaan Ärräkoodilla 30.11 mennessä. Ärräkoodi lähetetään lomakkeessa ilmoitettuun puhelinnumeroon. Pinskut ei vastaa lomakkeen kautta täytettyjen tietojen oikeellisuudesta.

   Järjestäjän vastuu:

  • verkkojulkaisussa esiintyy vain tekijän etunimi ja ikä, lähetetty kuva sekä kuvan aihe.

Osallistujan vastuu:

  • Haasteeseen osallistumisen ehtona on, että kilpailuun osallistuvat lapset kertovat kilpailusta huoltajalleen. Haasteeseen osallistuminen tulee tapahtua aikuisen valvonnassa ja vastuulla.

  • Lähettämällä kuvan osallistuja antaa haasteen järjestäjälle oikeuden julkaista lähetettyä materiaalia viestintä-ja markkinointikanavissaan. Kuvan lähettäjä vastaa itseään ja haastetyötään koskevien tietojen oikeellisuudesta ja loukkaamattomuudesta.

Lisätiedot piirustushaasteesta:

Hanna Niemi

hanna.niemi (at) pinskut.fi

p.050 320 0955

 
1 Start 2 Complete
Ärrä-koodi lähetetään ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Olethan huolellinen!
Liitä tähän kohtaan kuva piirustuksesta.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png.
Tähän kohtaan voit halutessasi kirjoittaa lähettämästäsi kuvasta lisätietoja
Alle 18-vuotiaalla osallistujalla on aikuisen lupa osallistua haasteeseen.