Tässä tulevat logohahmot Luonto, Tieto ja Tunne!

Luonto, Tieto ja Tunne ovat parhaita ystäviä. Heidän lempipuuhaansa on pinskutoiminta, jota he kaikki harrastavat. Jokaisella heillä on omat vahvuutensa ja kiinnostuksen kohteensa. He oppivat toisiltaan ja toisistaan, sillä ystävykset tuntevat myös toistensa ärsyttävät piirteet. He hyväksyvät ja arvostavat toisiaan sellaisina kuin ovat. Tosiystävyys ja hyvä yhteistyö toimii niin. Yhdessä he haluavat tehdä maailmasta paremman paikan kaikille - hauskanpitoa unohtamatta.

Luonto on logohahmoista vihreä. Luonto on kiinnostunut ympäristön ja eläintensuojelusta. Luonto on liikunnallinen kaveri, joka pitää myös pihaleikeistä, trampoliinilla pomppimisesta ja kiipeilemisestä. Luonnolla on lemmikki, siivekäs kettu nimeltään Liiti joka seuraa häntä joka paikkaan. Ystävät arvostavat Luonnon seikkailumieltä, rohkeutta ja leikillisyyttä. Välillä Luonto riehaantuu ja tekee vähän hölmöjäkin juttuja, mutta se ei haittaa koska Luonto on vaan sellainen.

Tieto on keltaisen logohahmon nimi. Tieto on luonteeltaan utelias ja aina valmis oppimaan uusia asioita. Hän rakastaa tieteellisiä kokeita ja tutkimuksia. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat Tiedon lempipuuhia. Tiedosta on mukavaa, että hän voi auttaa toisia tietämällä asioista paljon. Ystävät ihailevat Tiedon viisautta ja kykyä selittää vaikeita asioita ymmärrettävästi. Välillä hän uppoutuu kirjansa äärelle niin, että hän ei vaikuta huomaavan ystäviään ollenkaan. Ystävät kuitenkin tietävät, että Tieto ei tarkoita olla epäystävällinen. Hän ei voi vain vastustaa uteliaisuuttaan.

Punainen logohahmo on nimeltään Tunne. Tunne on ujo ja hyvä kuuntelemaan. Hän aistii herkästi toisten ihmisten mielialoja ja hän on taitava eläytymään toisten tunnetiloihin. Erityistaitonsa vuoksi Tunne saa ihmiset ympärillään voimaan paremmin, tekemään toistensa kanssa yhteistyötä sekä ratkomaan erilaisia riitatilanteita. Tunne rakastaa taidetta ja hänestä on hauska ilmaista itseään. Hänen lempipuuhiinsa kuuluu kaikki luova puuha musiikista ja kädentaitoihin. Tunne on välillä vähän huolimaton ja unohtelevainen, mutta ystävät tietävät hänen ei tarkoita sillä mitään pahaa. Hänellä on usein vaan paljon asioita mielessään niin jotain vain unohtuu vaikka hän kuinka pinnistelee asioita muistaakseen.