Oletko harjoittelu- tai työkokeilupaikkaa vailla?

Pinskujen toiminta perustuu pääasiassa vapaaehtoisten tekemälle työlle. Pinskuissa on mahdollista suorittaa opinto- ja työkokeilujaksoja esim. ohjaamisen, viestinnän tai vaikkapa arkistoinnin parissa. Kysele myös mahdollisuutta siviilipalvelun suorittamiseen! Pinskuissa voi suorittaa erilaisia vapaaehtoistyötehtäviä esim. tapahtumasomettajana, kokkina, siivoojana, tapahtuma-apulaisena tai vaikkapa autokuskina. Lasten ja nuorten kanssa toimiville ohjaajille ja apuohjaajille tarjoamme ilmaisen (!) koulutuksen tehtävään.

Pinskuissa voi kouluttautua myös lasten ja nuorten ohjaajien kouluttajaksi, eli koulutusohjaajaksi. Kouluttajan ja ohjaajan käytössä on Pinskupakki (www.pinskupakki.fi) eli jokaisen pinskutoimijan työkalupakki. Paikalliseen ja valtakunnalliseen hallintoon ovat kehittämisintoiset ja hallinnollisesta työstä kiinnostuneet aina tervetulleita mukaan.

Oletko kiinnostunut oman pinskuosaston pyörittämisestä tai oman pinskutapahtuman järjestämisestä?

Meiltä saat käytännön apua ja tukea myös siihen. Kiinnostuitko? Kysy lisää lähimmästä aluekeskuksesta tai keskusjärjestöstä (yhteystiedot).

Palkkatöihin Pinskuihin?

Pinskuihin avautuu ajoittain myös palkallisia työmahdollisuuksia. Pinskut haluaa olla eettinen, reilu ja vastuullinen työnantaja. Toimivan työyhteisön kulmakivinä pidämme inhimillistä johtamista, hyvää perehdytystä työnkuvaan sekä avointa ja arvostavaa vuorovaikutusta. Pyrimme myös kehittämään toimintaamme jatkuvasti paremmaksi palautteen perusteella.

Vuonna 2021 työnantajakyselyyn vastanneilta olemme saaneet  seuraavaa palautetta:

- 100% työnantajakokemuskyselyyn osallistuneista piti perehdytystä riittävänä ja määriteltyä työnkuvaa selkeänä

-100% koki saavansa lähityöyhteisössään arvostusta sekä esihenkilön tuen riittävänä

Yleisiä kommentteja työnantajakyselyyn vastanneilta:

Työtehtävät olivat mukavia ja esihenkilö oli aivan mahtava. Antoi hyvinkin vapaat kädet hoitaa asioita, mutta tiesin kuitenkin aina, että häneltä tukea saan."

"Pinskut ovat mielestäni mukava työnantaja, apua saa aina kun tarvitsee"
"Työsuhteeseen liittyvät jutut sujuivat mutkattomasti."

"Hyvä työnantaja ja tärkeää työtä tekee. Siksi aionkin olla pinskuissa pitkään."