Keskusliitto tuottaa tukipalveluja ja -materiaaleja paikallisesti ja alueellisesti toimiville jäsenjärjestöilleen. Keskusliitolla ei ole henkilöjäseniä.

Edustajiston päättämät jäsenjärjestöjen jäsenmaksut keskusliitolle vuodelle 2021:

Piirijärjestöt 1500€ Aluejärjestöt 100€ Osastot 5€ Kannatusjäsenet (yhteisöt) 500€/vuosi. Jäsenilleen suunnattujen tukipalveluiden ja -materiaalien tuottamisesta vastaavat liiton palkattu henkilöstö; toiminnanjohtaja ja järjestösuunnittelija sekä mahdolliset projekti-tai kausityöntekijät. Heidän yhteystietonsa löydät Yhteystiedot-sivulta.

Henkilöjäseneksi jäsenjärjestöömme?

Henkilöjäseneneksi Pinskuihin kannattaa liittyä, koska: - Jäsenjärjestöt eivät pääsääntöisesti peri jäsenmaksuja henkilöjäseniltään - Pinskujen toiminta ja koulutukset ovat jäsenille yleensä huokeampia tai jopa ilmaisia. Joustoa osallistumismaksuaikoihin ja -eriin saa helpommin jäsenenä - Jäsenenä saat paremmin tietoa Pinskujen toiminnasta - Jäsenenä pääsee vaikuttamaan paremmin Pinskujen toimintaan ja sen kehittämiseen - Jäsenyyden voi irtisanoa milloin vain ilmoittamalla siitä lähimpään aluekeskukseen (ks. yhteystiedot)

Kiinnostaako aktiivitoiminta?

Liikenisikö sinulta aikaa toimia joskus leirikeittiössä tai tapahtumakuskina? Onko sinulla intoa ja ideoita suunnitella lasten ja nuorten kanssa tehtävää toimintaa? Haluaisitko ohjaajaksi kansainväliseen nuorisovaihtoon? Kiinnostaako lapsia ja nuoria koskeva päätöksenteko ja järjestöhallinto? Kaikkia näitä ja monia muita vapaaehtoistehtäviä voi tehdä Pinskuissa! Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, ota yhteys lähimmän aluekeskuksen työntekijään. Jos alueellasi ei ole alueellista tai paikallista pinskujärjestöä, autamme myös sen järjestelyissä. Pinskujärjestön perustamiseen ja toiminnan alkuun saattamiseksi on mahdollista saada myös taloudellista tukea, ota yhteys tällöin keskusjärjestön henkilöstöön tai hallintoon (Yhteystiedot-tai Hallinto-välilehti) .