Punoslangat erityyppisten ohjaajapunosten tekemiseen. Jokainen setti sisältää neljä tai kuusi noin kolmimetristä punoslankaa, joista punos punotaan itse.Nämä valmiiksi leikatut punoslangat on tarkoitettu niille, jotka ovat hukanneet oman punoksensa tai haluavat päivittää vanhan mallin uuteen. Punosmateriaalit ilman ohjaajapilliä maksaa 0,15€/m, yhden punoksen materiaalien hinta on  1,80€-2,70€ punostyypistä riippuen.

Punosten punontaan käytetään Lankavan Paulina -sarjan punoskuteita jotka on valmistettu tekstiiliteollisuuden ylijäämästä. Kudetta ei erikseen värjätä, vaan värisävyt vaihtelevat lankaerittäin riippuen kulloisestakin valmistusmateriaalista. Materiaali on 80% kierrätettyä puuvillaa ja 20% polyesteriä. Valmistusmaa: Suomi.

Hoito-ohje: Punoskuteelle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja tasokuivaus ilmavalla alustalla. Ei rumpukuivausta.

Punontaohjeet ja lisätiedot punosmateriaaleista löytyvät Pinskupakista (pinskupakki.fi) koulutusohjaajien osiosta. Tuotekuvassa näkyvät eri ohjaajapunosmallit valmiiksi punottuina.

Pinskujen ohjaajakoulutusta järjestäviä jäsenjärjestöjä suositellaan ostamaan punoslankaa rullittain suoraan tehtaalta tai jälleenmyyjiltä.

Tee tuotetilaus täällä: https://pinskut.fi/fi/tilaa-pinskutuotteita

nuoremman ohjaajan punoslangatohjaajapunoslangatvanhemmanohjaajapunoslangatkoulutusohjaajan punoslangatapuohjaajan punoslangatmestariohjaajan punoslangat

Eri punosmallit vierekkäin lattialla valmiiksi punottuina.