Pinskutoimintaan voi osallistua lapsena, nuorena, perheenä tai vaikkapa aikuisena joka kaipaa mielekästä vapaa-ajantoimintaa ja koulutusmahdollisuuksia lasten ja nuorten parissa. Ohjaustyön ohella kaipaamme säännöllisesti monenlaisia apukäsiä lasten kanssa tehtävään toimintaan kokista autokuskeihin.

Jokaiselle löytyy pinskutoiminnassa jotakin!

Pinskutoiminnan voi karkeasti jakaa kerhotoimintaan ja tapahtumatoimintaan. Kerhot ovat tasaisin väliajoin kokoontuvia ryhmiä, joilla saattaa olla toiminnassaan jokin teema. Kerhot järjestävät usein retkiä, jotka ovat yleensä päivän kestäviä matkoja erilaisiin paikkoihin. Pinskujen kerhotarjonnan löydät Pinskupakin (www.pinskupakki.fi) Pinskukerhot-sivulta.

Tapahtumiin kuuluvat olennaisena osana suuret ja monesti pitkäkestoiset leirit, joita järjestetään yleensä asiaankuuluvissa leirikeskuksissa. Pinskupuistoon tai muuhun toritapahtumaan saatat törmätä kaupungin keskustassa. Pinskut järjestää myös kansainvälisiä nuorisovaihtoja yhteistyössä kumppanijärjestöjensä kanssa. Vaihdot painottuvat pääasiassa kesäaikaan. Erilaisia kursseja ja koulutuksia toimijoiden tueksi järjestetään vuosittain ympäri maata. Pinskujen järjestämät tapahtumat löydät Pinskupakista: https://pinskupakki.fi/

Käy myös kurkkaamassa myös Pinskujen FB-sivut ja ryhmät!