Pinskuliiton digitaalinen hallintoalusta Jemma on integroitu tiiviimmin osaksi Pinskupakkia. Pinskujen yhteinen tapahtuma- ja järjestötietokanta Pinskupakki on palvelu, johon jokaisella aktiivilla on pääsy. Jemma on vastaavasti hallinnollinen pilvialusta, joka on tähän mennessä ollut lähinnä työntekijöiden ja keskusjärjestön hallinnon käytössä. Tällä uudistuksella Pinskuliitto haluaa edesauttaa hallintotyön keventämistä jäsenjärjestöissään.

Jos sinulla on ollut ennestään Jemman käyttäjätunnus (muotoa etunimi_sukunimi) se poistuu käytöstä vappuun mennessä ja pääset jatkossa kirjautumaan Jemmaan ainoastaan Pinskupakin käyttäjätunnuksella. Mikäli kirjautumisessa on ongelmia, käy ensin Pinskupakissa nollaamassa salasanasi. Pinskupakin käyttäjätunnukset ovat aina muotoa Etunimi Sukunimi, tai voit vaihtoehtoisesti käyttää kirjautumiseen sähköpostiosoitetta.

Vanhan käyttäjätunnuksesi tiedostot on siirretty uudelle käyttäjällesi, ja ne löytyvät kotinäkymästäsi kansiosta "transferred from vanha_kayttaja [päivämäärä] [kellonaika]".

Jos olet aktiivisesti mukana pinskutoiminnassa eikä sinulla ole käyttäjätunnusta Pakkiin, saat sen omalta aluetyöntekijältäsi pyytämällä.