Pinskujen 75-vuotissynttäreiden kunniaksi järjestettävä juhlawebinaari pidetään perjantaina 20.11 klo 14 alkaen ja upea ohjelma on nyt julkaistu! Saamme juhlaluennoitsijaksi lastenpsykiatri Raisa Cacciatoren, joka pitää luennon lapsen itsetunnon vahvistamisesta. Opetusministeri Li Andersson lähettää meille juhlatervehdyksen ja pitää tilannekatsauksen lapsen oikeuksista. Pinskuliiton tuleva hallituksen puheenjohtaja Sanni Karlström kertoo juhlakansalle Pinskujen tulevaisuuden näkymistä. Kirsikkana juhlakakun päällä on Vuoden Pinskutoimija 2020 julkistus ja palkitseminen! 

Raisa Cacciatoren luento lapsen itsetunnon vahvistamisesta klo 14.00

 kuvassa raisa cacciatore  

Lapsen ja nuoren itsetunto on voimakkaasti kehittymässä. Se on tunne, jolla lapsi arvioi itse itseään ja sitä, kelpaako ja onko riittävän hyvä. Itsetunnolla on merkitystä elämän sujumiselle ja valinnoille. Miten tätä tunnetta vahvistaisi? Käytännön keinoja, jotta voi tukea lastaan ja valaa uskoa ja kannustusta. Tärkeitä ajatuksia ilon vahvistamiseen. Keskustelua siitä, miten osaisi ja jaksaisi antaa aikuista mallia ja tukea.

Opetusministeri Li Anderssonin juhlatervehdys ja tilannekatsaus lapsen oikeuksista Suomessa klo 15.20

li andesson

Tuleva puheenjohtaja Sanni Karlström kertoo liiton tulevaisuudesta klo 15.45

sanni karlström  

Tulevan puheenjohtajan tulevaisuuskatsaus - miltä näyttää lapsen osallisuus Pinskuissa vuonna 2027? Miten Punosopas, koulutusjärjestelmän täydennys, strategia ja laatujärjestelmä vaikuttavat lasten osallisuuden edellytyksiin Pinskuissa tulevaisuudessa?

Vuoden Pinskutoimija julkistaminen ja palkitseminen klo 16.30

Kuka on Vuoden Pinskutoimija 2020? Se selviää juhlawebinaarin lopuksi!

Linkki Juhlawebinaariin on seuraava: https://tehomukila.mtph.fi/Pinskut75vJuhlaseminaari Voit klikata suoraan linkkiä tai kopioida sen suoraan selaimeesi. Sinun ei tarvitse rekisteröityä ennakkoon.  Chrome ja Opera ovat parhaita Mukilan toimintaan ja muille selaimilla voi tulla yhteysongelmia. Webinaarin aikana mikit ja kamerat on pidettävä suljettuna esiintyjiä lukuunottamatta, jotta webinaari sujuu jouhevasti. Lisätietoa Mukilan käytöstä löytyy täältä: https://pinskupakki.fi/apuvalineet/digitaaliset-palvelut/mukila

Tervetuloa juhlimaan 75-vuotiasta liittoa ja jokaista upeaa vapaaehtoista, joka on ollut mukana tekemässä arvokasta työtä lasten, nuorten ja perheiden hyväksi Pinkuissa.