Pinskujen keskustoimisto, aluetyöntekijät ja ennen kaikkea vapaaehtoiset pitävät järjestön rattaat pyörimässä. Meihin voit ottaa yhteyttä mikäli jokin askarruttaa.

Keskustoimiston osoite on Lintulahdenkatu 10, 2. kerros, 00500 Helsinki

Anni Hakolampi

Toiminnanjohtaja
Keskustoimisto
044 323 0223
Anni on vastuussa liiton hallinnosta, taloudesta ja johtamisesta. Anni vastaa myös liiton strategisesta kehittämisestä, edunvalvonnasta ja keskustoimiston työnjohtamisesta.

Annimari Ollila

Kansainvälisten asioiden suunnittelija
Keskustoimisto
040-137 9451
Annimari koordinoi ja kehittää kansainvälisiä yhteistyösuhteita ja hankkeita. Hän on myös vastuussa kansainvälisten nuorisovaihtojen ja ohjaajatapaamisten järjestelyistä sekä liiton kansainvälisestä ja monikulttuurisesta aineistosta.

Hanna Niemi

Henkilöstöpäällikkö
Keskustoimisto
050 320 0955
Hanna on vastuussa keskustoimiston henkilöstöasioista ja aluetyöntekijöiden hyvinvoinnista sekä aktiivien hyvinvoinnin edistämisestä. Henkilöstöpäällikkö on toiminnanjohtajan työpari ja keskustoimiston henkilöstön lähiesihenkilö.

Heidi Tuhkanen

Liikkuva luontoleiri- projektipäällikkö
Keskustoimisto
050 321 5764
Heidi vastaa Pinskujen ja Nuorten Kotkien Liikkuva luontoleiri - yhteishankkeen johtamisesta ja toimii projektihenkilöstön työnjohtajana. (Kuva:Nuoret Kotkat)

Pekka Pehkonen

Järjestökoordinaattori
Keskustoimisto
040 137 9453
Pekka on vastuussa järjestön toiminnallisten asioiden eli ohjelman, koulutuksen ja viestinnän koordinoinnista. Pekan kontolle kuuluu myös järjestön ICT-tuki ja tietosuojavastaavan tehtävät.

Riikka Juntunen

Projektityöntekijä
Keskustoimisto
050-517 6511
Riikka on Liikkuva Luontoleiri -hankkeen työlapanen, jonka vastuulla on tapahtumien ja toiminnallisen sisällön suunnittelu.