Liiton yleiset häirintäyhdyshenkilöt vastaavat liiton yleisen yhdenvertaisuussuunnitelman ja häirintäyhdyshenkilötoiminnan kehittämisestä sekä liiton muiden yleisten alustojen moderoinnista. Yleisiin häirintäyhdyshenkilöihiin ja yhdenvertaisuusvastaaviin voi ottaa yhteyttä myös tapauksissa, jotka koskevat esim. liiton palkattuja työntekijöitä. Liiton yleiset häirintäyhdyshenkilöt valitaan 2 vuoden välein.

Häirintäyhdyshenkilöön voit ottaa yhteyttä, jos tunnet, että sinua on ahdisteltu, kiusattu tai muuten kohdeltu epätasa-arvoisesti pinskutoiminnassa (mukaanlukien paikallinen ja valtakunnallinen toiminta sekä toiminnan piiriin kuuluvat internet-keskustelut). Voit ottaa yhteyttä myös, jos koet, että jotakuta toista kohtaan on käyttäydytty väärin tai jos kohtaat häirintään liittyvän ongelman, jota et itse osaa ratkaista.

Häirintäyhdyshenkilöltä saat tukea ja neuvoja ja voitte yhdessä miettiä, kuinka edetä asiassa. Jokainen tapaus käsitellään luottamuksellisesti, eikä minkäänlaisiin toimenpiteisiin ryhdytä ilman asianomaisen kanssa käytyä keskustelua ja sopimusta. Häirintäyhdyshenkilöt ovat vaitiolovelvollisia, eivätkä keskustele tapauksista edes toistensa kanssa ilman lupaasi.

Valtakunnallisissa pinskutapahtumissa valitaan usein tapahtumakohtaiset häirintäyhdyshenkilöt, jotka voivat auttaa tilanteessa jo paikan päällä.

Kuinka ottaa yhteyttä häirintäyhdyshenkilöön?

Älä epäröi ottaa yhteyttä häirintäyhdyshenkilöihin, jos koet tai epäilet eriarvoistavaa kohtelua pinskutoiminnassa! Voit ottaa häirintäyhteyshenkilöihin yhteyttä sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta. Häirintäyhdyshenkilöt tekevät työtään vapaaehtoispohjalta, joten vastauksissa voi esiintyä viiveitä.

Pinskujen häirintäyhdyshenkilöt

Ronja Pahtela
Häirintäyhdyshenkilö

Mari Perttola
Häirintäyhdyshenkilö

Mirka Lasarov

Häirintäyhdyshenkilö

Häirintäyhdyshenkilöiden yhteissähköpostiosoite on: hairintayhdyshenkilot@pinskut.fi Notskissa heidät tavoittaa profiilista "Häirintä Yhdyshenkilö".

Ota yhteyttä lomakkeella

Tämä yhteydenottolomake ohjaa yhteydenotot häirintäyhdyshenkilöiden yhteissähköpostiin. Mikäli haluat ottaa yhteyttä anonyymisti, lomake soveltuu myös siihen. Jos palautteesi koskee jotakuta yksilöityä henkilöä tai henkilöitä, jätäthän myös omat yhteystietosi, jos toivot asiaa käsiteltävän.

* -merkintä kertoo, että kenttä on pakollinen täyttää.