Pinskujen keskustoimiston henkilöstö, aluetyöntekijät ja vapaaehtoiset pitävät järjestön rattaat pyörimässä. Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme.

Keskustoimiston osoite on Lintulahdenkatu 10, 2. kerros, 00500 Helsinki. Rakennuksen pääovesta on esteetön pääsy rakennuksen toiseen kerrokseen ja sisääntulokerroksesta esteetön wc-tila. Asioidessasi virka-aikana, muista aina ilmoittautua ala-aulan henkilöstölle asioidessasi keskustoimistolla tai pyydä keskustoimiston henkilöstöä tulemaan vastaan ala-aulaan.

Anni Hakolampi

Toiminnanjohtaja
Keskustoimisto
044 323 0223
Anni on vastuussa liiton hallinnosta, taloudesta ja keskustoimiston työnjohdosta. Anni vastaa myös liiton toiminnan strategisesta kehittämisestä ja edunvalvonnasta.

Annimari Ollila

Kansainvälisten asioiden suunnittelija ja Weekends For Climate-hankesuunnittelija
Keskustoimisto
040 137 9451
Annimari koordinoi ja kehittää kansainvälisiä yhteistyösuhteita ja hankkeita. Hän on myös vastuussa kansainvälisten nuorisovaihtojen ja ohjaajatapaamisten järjestelyistä sekä liiton kansainvälisestä ja monikulttuurisesta aineistosta. Annimari myös koordinoi Weekends for Climate-hankkeen kansainvälistä yhteistyötä ja suunnittelee pedagogista aineistoa.
Hannan kuva

Hanna Niemi

Henkilöstöpäällikkö
Keskustoimisto
050 517 6511
Hanna on vastuussa keskustoimiston henkilöstöasioista ja yhteydenpidosta aluetyöntekijöihin ja -toimijoihin. Henkilöstöpäällikkö on toiminnanjohtajan työpari.

Heidi Tuhkanen

Weekends For Climate- projektipäällikkö
Keskustoimisto
040 150 2600
Heidi vastaa Pinskujen ja Nuorten Kotkien Weekends For Climate - yhteishankkeen johtamisesta ja toimii projektihenkilöstön työnjohtajana. (Kuva:Nuoret Kotkat)
Sannin kuva

Sanni Karlström

Puheenjohtaja
Keskustoimisto
050 387 9944
Sanni vastaa Pinskujen liittohallituksen toiminnasta toimikaudella 2021-2022. Sanni on toiminnanjohtajan esihenkilö ja Pinskujen pääasiallinen edustaja.