Jaa, niin mikä hanke?

Kiteytetysti uuden perhetoiminnan hankeen tavoitteenaan tarjota lapsiperheille ja alle 6-vuotiaille lapsille laajemmin toimintaa Pinskujen parissa. Lähdemme toimimaan lapsiperheiden tarpeista käsin ja haluamme tarjota huokeaa, matalan kynnyksen toimintaa perheille. Haluamme tarjota toiminta-areenan, jossa perheet saavat vertaistukea, pienet lapset pääsevät touhuamaan mukavia asioita yhteisesti ja vahvistamaan sisaruus- ja ystävyyssuhteita. Yhdessä tekemällä syntyy mukavia muistoja aina aikuisuuteen saakka. Toimintaympäristöinä voi olla mikä tahansa paikka metsistä leikkipuistoihin, vain mielikuvitus on rajana!

Kesän ja syksyn aikana on tarkoitus järjestää ympäri Suomen Pinskupuistoja, joissa on lapsille mukavaa toimintaa ja vanhemmille työpajoja. Pinskupuisto voi olla jonkin tapahtuman yhteydessä ja jos tiedätkin jonkin mukavan tapahtuman paikkakunnallasi, niin ilmianna se minulle ja lähdetään suunnittelemaan tapahtumaa! Pinskupakki toimii tukena kaikessa Pinskutoiminnassa ja se täydentyy myös tässä matkan varrella. Minuun voi olla yhteydessä erityisesti pienten lasten ja perheiden kohdalla Pinskupakin täydentämisessä. Syksyn hämärtyessä alamme kouluttamaan perhetoiminnan ohjaajia, joten laita tämä mahdollisuus korvan taakse muistiin.

Kutsunkin kaikkia Pinskuja ympäri Suomen ideoimaan perheille suunnattua toimintaa! Haluan tämän hankkeen aikana kuulla mahdollismman montaa teistä ja olen valmis tulemaan myös kylään paikkakunnalle ideoimaan ja suunnittelemaan tapahtumia. Olen myös tukena siinä vaiheessa, jos Pinsku-toimintaa käynnistetään alusta saakka jollain paikkakunnalla.

Minut tavoittaa puhelimitse: 040 1379451 ja sähköpostitse hanna.niemi@pinskut.fi Työskentelen pääasiallisesti Kuopiossa, jos liikut näillä suunnilla ja haluat jutella Pinskujen perhetoiminnasta, niin ehdottomasti tavataan! Ollaan yhteydessä ja tehdään yhdessä oikein mukavaa perhetoimintaa Pinskuissa!

Aurinkoisin terveisin Kuopiosta,

Hanna Niemi 

Lue tuoreita kuulumisia pinskublogista