Kuvakilpailu: Pinskut postimerkkiin 2017!

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!

Nyt etsitään kuvaa pinskupostimerkkiin teemalla Elävää Elämää!

Lähde kisaan mukaan ja lähetä meille ajalla 1.3.-13.8. esimerkiksi piirustus, maalaus tai valokuva, joka käsittelee elävää elämää, ja joka mielestäsi sopisi Pinskujen postimerkkiin.

Kilpailu on suunnattu lapsille ja nuorille, mutta lapsenmielisetkin saavat osallistua. Haastamme kisaan mukaan myös kaikki pinskukerhot ja -leirit! Paras kuva palkitaan tuotelahjalla ja tapahtumalahjakortilla.

Tutustu kilpailun sääntöihin ja osallistu!

Kilpailun säännöt ja osallistuminen

1. Pinskut postimerkkiin 2017 -kuvakilpailu

Suomen Demokratian Pioneerien Liitto ry (myöhemmin järjestäjä) järjestää valtakunnallisen kuvakilpailun, jossa etsitään kuvaa pinskuaiheiseen postimerkkiin. Kilpailun teema on Elävää Elämää!

Kilpailu on suunnattu ensisijaisesti alle 29-vuotialle lapsille ja nuorille. Alle 18-vuotiaan on osallistuakseen pyydettävä lupa huoltajaltaan. Kilpailuun osallistuessaan kilpailija vahvistaa lukeneensa säännöt ja hän sitoutuu noudattamaan niitä.

Kilpailuun osallistutaan piirustuksilla, maalauksilla, kollaaseilla, tai muilla teoksilla sekä grafiikoilla tai digitaalisilla kuvilla, yhdellä kuvalla per osallistuja. Jos kilpailuun osallistuja on alaikäinen, kuvan tai lähettäminen ja kilpailuun osallistuminen tulee tapahtua aikuisen valvonnassa ja aikuisen vastuulla.

Kilpailuaika on 1.3.–13.8.2017. Postimerkki teetetään syksyllä 2017 yhteistyössä Pioneeriposti PiPon kanssa, joka vastaa merkin myymisestä.

2. Kilpailukuvat

Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama tai tekemä, ja osallistujalla on oltava kuvaan täydet oikeudet. Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu. (Huom: ei myöskään Facebookissa, Instagramissa tai muilla alustoilla.) Kuvien on oltava lain ja hyvien tapojen mukaisia sekä loukkaamattomia. Jos kuvassa esiintyy henkilöitä, on heiltä pyydettävä lupa kuvan julkaisuun.

Osallistuja luovuttaa kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää lähetettyjä kuvia postimerkkiin ja markkinointitarkoituksiin sekä muokata niitä ilman erillistä korvausta ja suostumusta.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kuva sähköisesti järjestäjille lomakkeen kautta Pinskujen nettisivuilla osoitteessa pinskut.fi/kyselyt/kuvakilpailu.

tai postitse osoitteeseen

Pinskut/kuvakilpailu, Hämeentie 29, 6. krs, 00500 Helsinki. Lähetettyjen kuvien taakse kirjoitetaan tekijän nimi ja yhteystiedot. Kuvat palautetaan postitse pyydettäessä.

Paperisten teosten maksimikoko on 32 x 24 cm. Digitaalisten kuvatiedostojen suurin sallittu tiedostokoko on 15MB, ja kuvan mitat ovat vähintään 800x600 pikseliä. Sallitut tiedostomuodot ovat JPG/JPEG ja suositeltava värimalli on sRGB. Huomaathan, että kuvan koko valmiissa postimerkissä on 32 x 24 mm.

3. Voittajan valinta ja palkitseminen

Järjestäjän asettama raati valitsee kilpailun voittajan. Järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Voittaja palkitaan tuotepalkinnolla ja ilmaisella osallistumisella yhteen pinskutapahtumaan vuonna 2017 tai 2018. Parhaassa kuvassa näkyvät kilpailun teema sekä pioneeriarvot ja persoonalliset, positiiviset kokemukset. Järjestäjä pidättää oikeuden olla palkitsematta kuvia, jotka eivät täytä kilpailun ehtoja.

Voittajan etunimi ja voittanut kuva julkistetaan 18.8. klo 12:00 kotisivuilla pinskut.fi sekä muilla järjestäjän valitsemilla viestintäfoorumeilla.

4. Vastuukysymykset

Suomen Demokratian Pioneerien Liitto vastaa kilpailusivun ylläpitämisestä, palkintojen jakamisesta ja kilpailuun osallistuvien kuvien käsittelystä ja muokkaamisesta postimerkkimuotoon. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kilpailun päätyttyä.

Osallistujan vastuu

Kilpailuun osallistuessaan kilpailija vahvistaa lukeneensa säännöt ja hän sitoutuu noudattamaan niitä. Kuvissa esiintyviltä henkilöitä on oltava lupa kilpailuun osallistumiselle ja kuvien käyttämiselle. Kilpailuun osallistumisen ehtona on, että kilpailuun osallistuvat lapset kertovat kilpailusta huoltajilleen tai jollekin aikuiselle. Jos kilpailuun osallistuja on alaikäinen, kuvan tai lähettäminen ja kilpailuun osallistuminen tulee tapahtua aikuisen valvonnassa ja aikuisen vastuulla.

Lähettämällä kuvan osallistuja antaa kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää kuvaa postimerkkiin ja markkinointiin, muokata kuvaa, sekä jakaa kuvaa järjestäjän viestintäkanavissa ilman erillistä korvausta ja suostumusta. Kuvan lähettäjä vastaa itseään ja kuvaa koskevien tietojen oikeellisuudesta ja loukkaamattomuudesta.