EDUSTAJISTON SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

Suomen Demokratian Pioneerien Liitto ry PINSKUT hallitus on päättänyt kutsua edustajiston sääntömääräisen kevätkokouksen koolle la-su 20.-21.4.2024 klo 10.00 alkaen. Kokous järjestetään etäyhteydellä MukilassaPaikalle kutsutaan liittohallituksen ja edustajiston jäsenet sekä liiton ja jäsenjärjestöjen palkatut työntekijät. Puhe- ja esitysoikeudet kuuluvat kaikille osallistujille, äänivaltaisia ovat ainoastaan edustajiston jäsenet. Etäosallistuminen on maksutonta ja jäsenille avointa.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 6. §:n määräämät asiat.

Sääntöjen 6.1§ nojalla kokoukseen tulee ennakkoilmoittautua kokouskutsussa määritellyllä tavalla ja  -ajassa äänioikeuden saavuttamiseksi. Edustajiston kokoukset kaikille jäsenjärjestöjen jäsenille (seuraajille) avoimia ennakkoilmoittautumista vastaan. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 14.4. klo 16.

Esityksiä edustajiston kokoukselle voivat tehdä jäsenjärjestöt (osastot, aluejärjestöt ja piirijärjestöt). Kokoukselle tehtävät esitykset on lähetettävä sääntömääräisesti 2 viikkoa ennen kokousta eli sunnuntaihin 7.4.2024 klo 16.00 mennessä sähköisesti: Edustajisto voi halutessaan käsitellä myös myöhemmin saapuneet aloitteet.

Alla olevalla lomakkeella ilmoittaudut sitovasti Pinskujen edustajiston sääntömääräisen kevätkokoukseen 20.-21.4.2024 klo 10.00 alkaen.  

HUOM! Ilmoittauduthan lomakkeella sunnuntaihin 14.04.24 klo 16.00 mennessä https://www.pinskut.fi/fi-ilmoittautuminen-edustajiston-kokoukseen-20-2142024/

Categories:

Tags:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *