Pinskujen Tsekkivaihto

Yhteistyökumppanijärjestömme Sumperkin Pioneerit kutsuvat pinskut nuorisovaihtoon 6.-12.7.2024 Ramzovaan Tshekkiin. Haemme Pinskujen nuorisovaihtoryhmään kahta täysi-ikäistä yli 20-vuotiasta ohjaajaa ja viittä 13-15-vuotiasta nuorta. Ohjaajalle matka on ilmainen ja siihen annetaan perehdytys Pinskujen keskustoimiston toimesta. Matkan omavastuuhinta nuorelle on 380€, joka sisältää lennot, majoituksen ja ruuan matkan aikana. Omavastuuhinnan voi myös sovittaessa maksaa neljässä erässä ilman ylimääräisiä kustannuksia. Nuorisovaihtoon lähtevät nuoret tapaavat toisensa ja vaihtoon lähtevän ohjaajan kaksi kertaa ennen varsinaista vaihtoa.

Matkalle lähtijä sitoutuu yhteisten pelisääntöjen noudattamiseen ja pinskuarvojen mukaan toimimiseen. Ulkomaille lähteminen ilman huoltajaa ja mahdollisesti täysin uusien ihmisten kanssa voi olla uusi ja jännittävä kokemus nuorelle. Matkalla on erittäin tärkeää toimia annettujen ohjeiden mukaisesti ja kunnioittaa toisia ihmisiä. Kumppanimaan tapoihin ja kulttuuriin on hyvä suhtautua avoimesti: asiat voidaan tehdä hyvinkin eri tavoin kun Suomessa, mikä voi tuntua aluksi oudolta. Vieraat tavat eivät kuitenkaan ole sen huonompia kuin suomalaiset tavat ja niistä voi oppia uusia asioita siitä, kuinka eri puolilla maailmaa eletään. Kiusaamiseen ja syrjintään on nollatoleranssi.

Jos matkaan ilmoittautuu enemmän kuin viisi nuorta, matkaan pääsevät etusijalla ensikertalaiset.

Osallistujat ovat Pinskujen järjestövakuutuksen piirissä. Vakuutukseen ei sisälly matkatavaravakuutusta. Matkat kotimaassa tulee kustantaa itse, poislukien ohjaajan matkakulut. Nuorisovaihdon tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Kansainväliselle leirille ohjaajaksi lähtevältä edellytetään Pinskujen ohjaajakurssin suorittamista, kv-ohjaajan perehdytykseen osallistumista ja edellytetään ennakkotapaamisiin ja lähtöperehdytykseen osallistumista.

Ilmoittaudu mukaan 21.4.2024 mennessä pinskupakissa https://pinskupakki.fi/toiminta/tapahtumat/nuorisovaihto-tshekissa-2024. Tällä ilmoittautumislomakkeella ilmoittautuvat sekä nuoret (13-15v) että ohjaajat. Pinskujen keskustoimiston henkilöstö vahvistaa ilmoittautumisen erillisellä sähköpostilla.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustuthan Pinskujen tapahtumien osallistumis- ja peruutusehtoihin. https://pinskupakki.fi/toiminta/osallistumis-ja-peruutusehdot

Lisätietoa saat Annimari Ollilalta annimari.ollila@pinskut.fi / 040 137 9451 (puhelut klo 9-17).

Categories:

Tags:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *