Saksan vaihto

Pitkäaikainen kumppanimme Kinderring Berlin kutsuu pinskut nuorisovaihtoon 29.7.-7.8.2024 Berliinin läheisyyteen Saksaan. Haemme Pinskujen nuorisovaihtoryhmään kahta täysi-ikäistä yli 20-vuotiasta ohjaajaa ja viittä 13-15-vuotiasta nuorta. Ohjaajalle matka on ilmainen ja siihen annetaan perehdytys Pinskujen keskustoimiston toimesta.

Matkan omavastuuhinta nuorelle on 390€, joka sisältää lennot, majoituksen ja ruuan matkan aikana. Omavastuuhinnan voi myös sovittaessa maksaa neljässä erässä ilman ylimääräisiä kustannuksia. Nuorisovaihtoon lähtevät nuoret tapaavat toisensa ja vaihtoon lähtevän ohjaajan kaksi kertaa ennen varsinaista vaihtoa.

Jos matkaan ilmoittautuu enemmän kuin viisi nuorta, matkaan pääsevät etusijalla ensikertalaiset.

Osallistujat ovat Pinskujen järjestövakuutuksen piirissä. Vakuutukseen ei sisälly matkatavaravakuutusta. Matkat kotimaassa tulee kustantaa itse, poislukien ohjaajan matkakulut. Nuorisovaihdon tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Kansainväliselle leirille ohjaajaksi lähtevältä edellytetään Pinskujen ohjaajakurssin suorittamista, kv-ohjaajan perehdytykseen osallistumista ja edellytetään ennakkotapaamisiin ja lähtöperehdytykseen osallistumista.

Ilmoittaudu mukaan 21.4.2024 mennessä pinskupakissa https://pinskupakki.fi/toiminta/tapahtumat/nuorisovaihto-saksassa-2024. Samalla ilmoittautumislomakkeella ilmoittautuvat sekä nuoret (13-15v) että ohjaajat. Pinskujen keskustoimiston henkilöstö vahvistaa ilmoittautumisen erillisellä sähköpostilla.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustuthan Pinskujen tapahtumien osallistumis- ja peruutusehtoihin: https://pinskupakki.fi/toiminta/osallistumis-ja-peruutusehdot

Lisätietoa saat Annimari Ollilalta annimari.ollila@pinskut.fi / 040 137 9451 (puhelut klo 9-17).

Categories:

Tags:

Comments are closed