Haemme vuonna 2020 toteutettavaan Pinskujen ja Nuorten Kotkien yhteiseen ympäristökasvatushankkeeseen määräaikaista projektipäällikköä. Hankkeen tilijärjestönä toimii Pinskut ja hanketyöntekijöiden työpisteet sijaitsevat Helsingissä.

Liikkuva luontoleiri- hankkeen tarkoituksena on viedä päiväleirikonsepti pyörillä liikkuvana suoraan lasten ja nuorten ulottuville ekologisesti kestävillä teemoilla. Konsepti yhdistää päiväleiritoiminnan ekologiseen elämäntavan edistämiseen, matalan kynnyksen toiminnan tarjoamiseen sekä ravinnon tarjoamiseen kesälomaansa omissa toimintaympäristöissään viettäville alakouluikäisille. Projektin pääkohderyhmä on alakouluikäiset lapset. Lasten lisäksi pyrimme tavoittamaan livestriimien ja podcastien avulla koululaisten vanhemmat sekä ympäristökasvatuksesta kiinnostuneet nuoret ja aikuiset. Hankkeessa työstetään myös ympäristökasvatusaineisto ja liikkuvan luontoleirin toimintamalli.

Projektipäällikkönä:
• vastaat hankkeen johtamisesta, taloudesta, raportoinnista sekä hankkeen vaikutusarvioinnista
• vastaat hanketiimin työskentelystä suunnitelman mukaisesti
• vastaat asiantuntijapodcastien suunnittelusta ja toteutuksesta
• vastaat hankkeen hiilijalanjäljen laskemisesta ja hyvittämisestä
• vastaat hankkeen ympäristökasvatusmateriaalin tuottamisesta, jakelusta ja hankeviestinnästä sekä Liikkuva luontoleiri -kiertueen pedagogisesta sisällöstä
• osallistut hankehenkilöstön rekrytointiprosesseihin
• vastaat projektihenkilöstön työnjohtamisesta ja vastaa hankkeen etenemisen raportoinnista Nuorten Kotkien ja Pinskujen toimijoista koostuvalle hankkeen johtoryhmälle.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
• alempaa korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta tai muulla tavalla todennetut vastaavat tiedot ja taidot
• kokemusta projektien johtamisesta ja lasten kanssa toimimisesta
• vahvaa ympäristökasvatusosaamista ja/tai muusta lasten kanssa tehtävästä työstä
• valmiutta vaihteleviin työaikoihin ja -paikkoihin
• kokemusta eri viestintäkanavien käyttämisestä ja sisällön tuottamisesta

Laskemme eduksi Pinskujen ja Nuorten Kotkien toimintaympäristöjen tuntemisen sekä vahvan viestintä-ja verkosto-osaamisen, erityisesti podcast- ja sosiaalisen median taidot.

Hankkeessa tiimissäsi työskentelee myös vastaava projektityöntekijä, kiertuetyöntekijä ja kiertuekuski. Työsuhde on määräaikainen ja siinä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kuukausipalkka työsuhteen alussa on noin 2700€/kk ja viikkotyöaika on 37,5h/vko. Työ sisältää matkustamista sekä edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin. Työpaikan toteutumisen ehtona on myönteinen projektiavustuspäätös.

Työpaikkana tarjoamme lounasedun, joustavat koulutus- ja etätyömahdollisuudet sekä mahdollisuuden tehdä työajalla kaksi päivää vuodessa ilmastotekoja. Toivomme sinun ottavan tehtävän vastaan helmikuussa 2020.

Pinskut on vuonna 1945 perustettu lasten, nuorten ja perheiden järjestö. Järjestön toimintamuotoihin kuuluvat mm. leirit, kerhot, tapahtumat, kansainvälinen yhteistyö ja koulutukset. Pinskut on aatteellisesti vasemmistolainen mutta puoluepoliittisesti riippumaton järjestö, jonka toiminnan raamit ja periaatteet määrittävät YK:n lapsen oikeuksien sopimus yhdessä järjestön itse määrittämien arvojen kanssa. Pinskutoiminta on yhteisöllistä, hauskaa ja elämyksiin pyrkivää työtä lasten, nuorten ja perheiden parhaaksi.

Nuoret Kotkat on vuonna 1943 perustettu valtakunnallinen lapsijärjestö, joka tarjoaa turvallista ja edullista toimintaa lapsille ja nuorille. Toiminnan perustana ovat lapsen oikeudet ja työväenliikkeen arvot: tasa-arvo, demokratia, kansainvälisyys, oikeudenmukaisuus, solidaarisuus ja yhteisöllisyys. Nuoret Kotkat on lasten etujärjestö, joka tuo esille lasten oikeuksia ja edistää lasten asemaa. Nuoret Kotkat on osa sosialidemokraattista järjestöperhettä.

Lähetä hakemuksesi ja CV su 26.1.2020 klo 23.59 mennessä osoitteeseen
https://jemmapilvi.fi/s/hakemukset

Otsikoi hakemuksesi ja CV:si muotoon: Hakemus_projektipäällikkö_sukunimi ja CV_projektipäällikkö_sukunimi

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Anni Hakolampi, toiminnanjohtaja Pinskut: p. 044 323 0223, anni.hakolampi(at)pinskut.fi
Antti Hytti, toiminnanjohtaja Nuoret Kotkat: p. 040 154 7572, antti.hytti(at)nuoretkotkat.fi