UUSI LOGO JULKAISTU

Pinskuissa on tehty pitkäjänteistä uudistustyötä vuosien ajan, ja jälleen uusi virstanpylväs saavutettiin uudistetun logoilmeen muodossa! Pinskujen uudistetussa logossa pidettiin tärkeätä lapsekasta ulkoasua, joka ilmentää osuvasti pinskuarvoja ja lapsilähtöisiä toimintatapoja. Uudistettu logo on liiton graafikkoharjoittelija Jenny Makkosen käsialaa. Osana logouudistusta avaamme kilpailun alle 15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

KILPAILU: Keksi logohahmoille tarina!

Kerro meille, ketä pinskulogossa olevat värikkäät pinskuhahmot ovat ja millainen tarina heillä on? Mitkä heidän nimensä ovat ja mistä he pitävät? Kirjoita tai tee lyhyt video, jossa kerrot logohahmojen tarinan. Tarinoita julkaistaan viimeistään syksyllä Pinskujen lastenlehdessä, joka on osa Pinskuissa parhaillaan toteutettavaa Lentokettu-osallisuushanketta. Huom Videomateriaalia itsessään ei julkaista ja se tuhotaan kilpailun ratkettua. Kilpailuun voi osallistua myös Pinskujen kesäleireillä ja pinskukerhoissa, joiden ohjaajat lähettävät kilpailutyöt yhteistietoineen suoraan keskusjärjestöön.

Lähetä kirjallinen TAI videollinen tarina 18.8.2019 mennessä: https://jemmapilvi.fi/videoaloitteet Huom! Tiedostojen maksimikoko on 2GB. Muistathan jättää kirjoituksesi tai videosi yhteyteen yhteystietosi palkintoa varten. Parhaat tarinat palkitaan Finnkinon leffalipuilla ja pinskutuotteilla elokuun 2019 loppuun mennessä. Lisätiedot: keskustoimisto@pinskut.fi tai 040 137 9451.

LOGOKILPAILUN SÄÄNNÖT 2019

1. Osallistumisaika ja yleiset ohjeet

Kilpailuaika on 29.4. - 18.8.2019. Pinskut järjestää valtakunnallisen logohahmokilpailun nettisivujensa ja somekanaviensa välityksellä. Itse kilpailutyöt ladataan https://jemmapilvi.fi/videoaloitteet – palveluun. Voittajat julkaistaan liiton nettisivuilla ja somekanavissa 31.8.2019 mennessä. Kilpailun tavoitteena on keksiä liiton logossa seikkaileville värikkäille hahmoille nimet ja tarinat. Kilpailu on suunnattu ensisijaisesti alle 15-vuotialle lapsille ja nuorille. Lapsen pyydettävä lupa osallistumiseen huoltajaltaan. Kirjallinen logotarina tai video ladataan jemmapilvi.fi/videoaloitteet – palveluun 18.8.2019 mennessä. Ladattavien kilpailutöiden maksimikoko on 2GB. Muista jättää kilpailutyösi yhteyteen nimesi ja yhteystietosi. Kilpailuun lähetettyjä töitä julkaistaan pinskujen lastenlehdessä ja kilpailutöiden sisältöä käytetään osana pinskujen markkinointi-ja viestintämateriaaleja. Videoiden ja tarinoiden on sisällöltään oltava lain ja hyvien tapojen mukaisia sekä loukkaamattomia.

2. Palkitseminen

Parhaat työt palkitaan ja palkituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Pinskujen keskustoimiston asettama raati palkitsee parhaimmat tarinat tuotepalkinnoilla ja Finnkinon elokuvalipuilla. Keskustoimiston myöntämät palkinnot tulee noutaa tai niiden postituksesta sopia keskustoimiston henkilöstön kanssa sovittavana ajankohtana keskustoimistolta aikavälillä 1.9–18.12.2019 osoitteesta Lintulahdenkatu 10, 2.kerros 00500 Helsinki.

3. Vastuukysymykset

Järjestäjän vastuu:

  • Pinskut vastaa kuvien ja tarinoiden lataamisesta jemmapilvi.fi/videoaloitteet – sivulle sekä sivuston ylläpitämisestä.

Osallistujan vastuu:

  • Kilpailutöissä mahdollisesti esiintyviltä henkilöitä on oltava lupa kilpailuun osallistumiselle. Kilpailuun osallistumisen ehtona on, että kilpailuun osallistuvat lapset kertovat kilpailusta huoltajilleen tai jollekin aikuiselle. Videon lähettäminen ja kilpailuun osallistuminen tulee tapahtua aikuisen valvonnassa ja aikuisen vastuulla.
  • Lähettämällä kuvan osallistuja antaa kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista kilpailutyön materiaalia viestintä-ja markkinointikanavissaan. Kuvan lähettäjä vastaa itseään ja kilpailutyötään koskevien tietojen oikeellisuudesta ja loukkaamattomuudesta.