Pinskut hakee kansainvälisten asioiden suunnittelijaa vakituiseen osapäivätyöhön

Oletko sinä meidän tuleva työkaverimme? Haemme pieneen, luovaan ja hauskaan työyhteisöömme Pinskujen keskustoimistolle Helsinkiin tarmokasta ja idearikasta kansainvälisten asioiden suunnittelijaa!

Mitä kv-suunnittelija tekee?
Kansainvälisten asioiden suunnittelijan työtehtäviin kuuluvat Pinskujen kansainvälisten nuorisovaihtojen järjestelyt sekä kansainvälisten yhteistyösuhteiden ja hankkeiden koordinointi ja kehittäminen. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat muiden tapahtumien avustavat tehtävät ja hallinnolliset työt.

Ketä etsimme?
Etsimämme henkilö on positiivinen, ulospäinsuuntautunut ja organisointitaitoinen monitaituri, jonka sydän sykkii kansainväliselle toiminnalle ja sen kehittämiselle. Hän kirjoittaa ja puhuu sujuvasti englantia ja osaa mahdollisesti myös muita kieliä. Hän tuntee vähintään jossain määrin kansainvälisiä avustusohjelmia (esim. Erasmus+) tai omaa valmiudet perehtyä niihin. Pinskujen toiminnan tuntemus on eduksi mutta ei välttämätöntä.

Työsuhteen ehdot?
Työsuhde on vakituinen ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaluokka G23.Kansainvälisten asioiden suunnittelijan viikottainen työaika on 15h/vko (40%) .Työ edellyttää valmiutta vaihteleviin työaikoihin ja matkustamiseen. Työpaikkana tarjoamme lounasedun, joustavat koulutus- ja etätyömahdollisuudet sekä mahdollisuuden tehdä työajalla kaksi päivää vuodessa ilmastotekoja. Toivomme sinun ottavan tehtävän vastaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään huhtikuun 2020 aikana.

Miten haen?
Lähetä hakemuksesi ja CV su 8.3.2020 klo 23.59 mennessä osoitteeseen: https://jemmapilvi.fi/s/hakemukset
Otsikoi hakemuksesi ja CV:si muotoon: Hakemus_kvsuunnittelija_sukunimi
ja CV_kvsuunnittelija_sukunimi

Lisätiedot
Anni Hakolampi, anni.hakolampi(at)pinskut.fi p. 044 323 0223. Puhelintiedusteluaika to 27.2 klo 12-13. Tiedustelut 4.3 lähtien toiminnanjohtajan sijainen Hanna Niemi, hanna.niemi(at)pinskut.fi.