Haemme vastaavaa projektityöntekijää ympäristökasvatushankkeeseen

Haemme vuonna 2020 toteutettavaan Pinskujen ja Nuorten Kotkien yhteiseen ympäristökasvatushankkeeseen projektipäällikön työpariksi vastaavaa projektityöntekijää. Hankkeen tilijärjestönä toimii Pinskut ja hanketyöntekijöiden työpisteet sijaitsevat Pinskujen keskustoimistolla Helsingissä.

Liikkuva luontoleiri- hankkeen tarkoituksena on viedä päiväleirikonsepti pyörillä liikkuvana suoraan lasten ja nuorten ulottuville ekologisesti kestävillä teemoilla. Konsepti yhdistää päiväleiritoiminnan ekologiseen elämäntavan edistämiseen, matalan kynnyksen toiminnan tarjoamiseen sekä ravinnon tarjoamiseen kesälomaansa omissa toimintaympäristöissään viettäville alakouluikäisille. Projektin pääkohderyhmä on alakouluikäiset lapset. Lasten lisäksi pyrimme tavoittamaan livestriimien ja podcastien avulla koululaisten vanhemmat sekä ympäristökasvatuksesta kiinnostuneet nuoret ja aikuiset. Hankkeessa työstetään myös ympäristökasvatusaineisto ja liikkuvan luontoleirin toimintamalli.

Vastaava projektityöntekijä:

- suunnittelee Liikkuva luontoleiri- kiertueet ja Lapsen oikeuksien viikon pop-up -tapahtumat sekä toiminnallisen sisällön projektipäällikön pedagogisten linjausten mukaisesti  
- vastaa käytännön kiertueaikataulun ja pop-up- tapahtumien suunnittelusta ja järjestelyistä bussikuskin  sekä projektipäällikön kanssa 
- vastaa kaikista kiertueen aikana tarvittavista luvista, ruokahuollosta, tarvikehankinnoista, huolloista yms.
- vastaa lasten ja nuorten kanssa toteutettavan toiminnan käytännön järjestelyistä, tarvikehankinnoista ja yhteydenpidosta paikallisiin toimijoihin 
- vastaa livestriimien toteuttamisen suunnittelusta ja toteutuksesta kiertueella
suunnittelee ruokahuollon ja kuljetusten käytännön järjestelyt kuskin kanssa ja konsultoi paikallisia toimijoita tarvittaessa
- avustaa projektipäällikköä ympäristökasvatusmateriaalien kokoamisessa

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

- vähintään ammattitutkintoa soveltuvalta alalta tai muulla tavalla todennetut vastaavat tiedot ja taidot
- kokemusta projektityöstä
- erinomaisia organisointi- ja vuorovaikutustaitoja
- valmiutta vaihteleviin työaikoihin ja –paikkoihin
- vahvaa käytännön kokemusta lapsi- ja nuorisotyön alalta sekä tapahtumatoiminnan organisoinnista

Laskemme eduksi Pinskujen ja Nuorten Kotkien toimintaympäristöjen tuntemisen., viestintä-ja verkosto-osaamisen, erityisesti sosiaalisen median taidot. Hanketiimissä työskentelee projektityöntekijän lisäksi projektipäällikkö, kiertuetyöntekijä ja kiertuekuski. Työtehtäviin sisältyy matkustamista sekä satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Työsuhde on määräaikainen ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kuukausipalkka työsuhteen alussa on noin 2200€/kk ja viikkotyöaika on 37,5h/vko. Työpaikkana tarjoamme lounasedun, joustavat koulutus- ja etätyömahdollisuudet sekä mahdollisuuden tehdä työajalla kaksi päivää vuodessa ilmastotekoja. Toivomme sinun ottavan tehtävän vastaan viimeistään huhtikuun alussa 2020. Työpaikan toteutumisen ehtona on myönteinen projektiavustuspäätös.

Pinskut on vuonna 1945 perustettu lasten, nuorten ja perheiden järjestö. Järjestön toimintamuotoihin kuuluvat mm. leirit, kerhot, tapahtumat, kansainvälinen yhteistyö ja koulutukset. Pinskut on aatteellisesti vasemmistolainen mutta puoluepoliittisesti riippumaton järjestö, jonka toiminnan raamit ja periaatteet määrittää YK:n lapsen oikeuksien sopimus yhdessä järjestön itse määrittämien arvojen kanssa. Pinskutoiminta on yhteisöllistä, hauskaa ja elämyksiin pyrkivää työtä lasten, nuorten ja perheiden parhaaksi.

Nuoret Kotkat on vuonna 1943 perustettu valtakunnallinen lapsijärjestö, joka tarjoaa turvallista ja edullista toimintaa lapsille ja nuorille. Toiminnan perustana ovat lapsen oikeudet ja työväenliikkeen arvot: tasa-arvo, demokratia, kansainvälisyys, oikeudenmukaisuus, solidaarisuus ja yhteisöllisyys. Nuoret Kotkat on lasten etujärjestö, joka tuo esille lasten oikeuksia ja edistää lasten asemaa.Nuoret Kotkat on osa sosialidemokraattista järjestöperhettä.

Lähetä hakemuksesi ja CV su 1.3.2020 klo 23.59 mennessä osoitteeseen: https://jemmapilvi.fi/s/hakemukset

Otsikoi hakemuksesi ja CV:si muotoon: Hakemus_projektityöntekijä_sukunimi
ja CV_projektityöntekijä_sukunimi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Anni Hakolampi, toiminnanjohtaja Pinskut: p. 044 323 0223, anni.hakolampi(at)pinskut.fi ( ei tavoitettavissa 19.-23.2)
Antti Hytti, toiminnanjohtaja Nuoret Kotkat, p. 040 154 7572 , antti.hytti(at)nuoretkotkat.fi