Työntekijät ja puheenjohtajat tapasivat lumisessa ja kylmässä Helsingissä tammikuun lopulla. Antoisassa tapaamisessa käsiteltiin liiton uutta TESiä, josta alustamassa oli JHL:n Sari Jokinen. Sarin asiantunteva ja vuorovaikutteinen katsaus sai osallistujilta runsaasti kiitosta ja jotain uutta oppivat myös ne, jotka luulivat kaiken jo tietävänsä työehtojen viidakossa.

Liiton toiminnanjohtaja Anni Hakolampi koulutti osallistujia liiton lapsilähtöisestä laatujärjestelmästä, joka löytyy myös Pinskupakista. Materiaaleihin pääsee käsiksi hankkimalla käyttäjätunnukset Pakkiin. Laatujärjestelmästä siirryttiin lapsivaikutuksen arvioinnin työkaluihin, jotka ovat keskeisimpiä hallinnon käyttämiä laatutyökaluja Pinskuissa. Lapsivaikutusten arviointia kokeiltiin myös käytännössä erilaisten case-esimerkkien avulla.

Viikonlopun päätteeksi kehitettiin liiton jäsenpalveluita syventymällä erilaisiin teoreettisiin näkökulmiin sekä kokeilemalla palveluiden kohderyhmäistämistä käytännössä. Kuten kuvasta voi päätellä, viikonloppuun mahtui tiukan faktan lisäksi myös aimo annos huumoria ja hyvää mieltä.

Tätä on pinskutoiminta parhaimmillaan - myös aikuisille toimijoille.